تبیین بیانیهٔ حضور در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران (۱)
در تبلیغات و شعارهای انتخاباتی، آنچه که اهمیت دارد، این است که مواضع عزتآفرین و صحیح و عاقلانه و حکیمانۀ انقلاب و نظام تثبیت شود.
از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه امام حسین علیهالسلام – ۶ خرداد ۱۳۹۲
فراز دوم بیانیه:
امیدوارم به فضل و عنایت الهی و تحت توجهات حضرت ولیعصر«عجلﷲ تعالی فرجهالشریف» و دعای خیر مردم با خالص کردن نیت، برای خدمت با روحیهای بسیجی که میراث گرانقدر دوران پرافتخار دفاع مقدس است، عمل به وظائف قانونی عضویت در شورا را سرلوحۀ کار خود قرار داده، در گزینش و نظارت بر عملکرد شهردار و شهرداری تهران با تفاهم و همدلی سایر اعضای شورای اسلامی شهر که منشأ خیر و صلاح است، به منظور تسهیل و تسریع کار مردم و با استفاده از روشهای علمی در ادارۀ شهر کوشا باشم.
نیت در لغت به معنای «قصد» است و عاملی است که در کالبد عمل انسان، روح میدمد و به عمل، بها و ارزش میبخشد. وجود عباراتی همچون «فی سبیل ﷲ»، «ابتغاء مرضات ﷲ»، «ابتغاء وجه ﷲ»، «ابتغاء رضوان ﷲ» در قرآن کریم، گویای اهمیت این امر است. در فرازی از دعای منتسب به امام زمان(عج) از پیشگاه الهی در خواست «صدق نیت» میشود که دلیلی بر اهمیت این امر است. «اَللّهُمّ ارْزُقْنا تَوْفیقَ الطّاعَهِ وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَهِ وَ صِدْقَ النِّیّهِ …»
در چهارم خرداد ۱۳۷۸ نیز رهبر معظم انقلاب در بیاناتی فرمودهاند: امروز هم که بحمدﷲ خدا به مسئولان توفیق داد تا شوراها را با این سطح وسیع به وجود آوردند، شوراها هم در خدمت مردم. امروز شما چنین نعمتی را در اختیار دارید. قصدتان را برای خدا خالص کنید. عزیزان من! هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست؛ چه در شهر، چه در بخش و چه در روستا…. من بارها عرض کردهام، کسانی که مسئولیتهایی بر دوش دارند وقت را مصروفِ خدمت کنید، مصروفِ کار کنید، قصد را خدایی کنید. تجربۀ ارزشمند پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز گواه این مدعا است که «نیت خالص» چقدر در دستیابی به اهداف مؤثر است.
اینجانب نیز با تأسی به این آموزههای گرانقدر، ورود به عرصۀ انتخابات را با نیتی که مرضی درگاه خداوند تبارک و تعالی باشد، آغاز نموده و ذات اقدس الهی را بر این امر گواه میگیرم.
و ﷲ ولی المستعان
علی قائمی
اردیبهشت ۱۴۰۰