تبیین بیانیهٔ حضور در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران (۴)
در تبلیغات و شعارهای انتخاباتی، آنچه که اهمیت دارد، این است که مواضع عزتآفرین و صحیح و عاقلانه و حکیمانۀ انقلاب و نظام تثبیت شود.
از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه امام حسین علیهالسلام – ۶ خرداد ۱۳۹۲
فراز دوم بیانیه:
امیدوارم به فضل و عنایت الهی و تحت توجهات حضرت ولیعصر «عجل ﷲ تعالی فرجهالشریف» و دعای خیر مردم با خالص کردن نیت، برای خدمت با روحیهای بسیجی که میراث گرانقدر دوران پرافتخار دفاع مقدس است، عمل به وظائف قانونی عضویت در شورا را سرلوحۀ کار خود قرار داده، در گزینش و نظارت بر عملکرد شهردار و شهرداری تهران با تفاهم و همدلی سایر اعضای شورای اسلامی شهر که منشأ خیر و صلاح است، به منظور تسهیل و تسریع کار مردم و با استفاده از روشهای علمی در ادارۀ شهر کوشا باشم.
آن کس که تخصص ندارد و کاری را میپذیرد، بیتقوا است. این جمله، بیان شیوایی از شهید چمران است در پاسخ به این سؤال که در پذیرش مسئولیت، تخصص مهمتر است یا تقوا؟ آنچه مبرهن و واضح است این است که ملاک گزینش، باید در کنار امانت و دینداری، کفایت و کارآمدی نیز باشد، البته همراه با نجابت و حُسن سلوک با مردم.
دربارۀ انتخاب مدیریتهای شهر و روستا توصیه میکنم امانت و دیانت و کفایت اشخاص را ملاک گزینش قرار دهید. رفاقتهای شخصی و حزبی و ملاحظات سیاسی به هیچ رو، نباید مجوز گزینش مدیران فاقد ملاکهای اصلی شمرده شود. به شهردار برگزیدۀ خود کمک و فرصت دهید و از او مسئولیت و پاسخ بخواهید و در برابر کوتاهیها یا کجرفتاریها بیتفاوت نمانید و به وظیفۀ قانونی خود عمل کنید و این همه را از جنجال و غوغاگری که امروز متأسفانه بعضی بهجدّ، طالب آنند، دور نگهدارید. این بخشی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ۶ اردیبهشت ۱۳۸۲ است که فرا روی اعضای شورای شهر، برای انتخاب و نظارت بر عملکرد شهردار و مدیران اجرائی شهر است.
امید است افرادی که برای تصدی مسئولیت خطیر شهرداری تهران انتخاب میشوند، با توجه ملاکهایی که بیان شد، با رعایت همۀ جنبههای مورد نظر، به دور از جنجال و غوغای سیاسی، کمر همت برای خدمت به مردم را ببندند و اعضای شورای شهر نیز با همراهی و همکاری فرصت انجام کار را فراهم کرده و با نظارت مستمر و صحیح، آنان را در انجام مأموریت و مسئولیت خویش یاری دهند.
و ﷲ ولی المستعان
علی قائمی
اردیبهشت ۱۴۰۰