اخبارمدیریت شهری

غفلت از «مقبولیت» در انتصابات شهرداری تهران

خلاصه نوشته
  • «علی اصغر قائمی» عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به پرسشی درباره ادامه اعتراض اعضای شورا به شیوه انتصابات در شهرداری تهران که در جلسه اخیر شورای شهر تهران با واکنش سخنگوی شورا همراه شد


«علی اصغر قائمی» عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به پرسشی درباره ادامه اعتراض اعضای شورا به شیوه انتصابات در شهرداری تهران که در جلسه اخیر شورای شهر تهران با واکنش سخنگوی شورا همراه شد، اظهار کرد: اعضای شورا اگر تذکری می‌دهند وظیفه و حق قانونی آن‌ها است و هم فضای دموکراسی ایجاب می‌کند که تذکر را براساس شناخت و برداشت خود بدهند و به اصل اینکه چرا تذکر می‌دهند نمی‌شود ایرادی گرفت. 
عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: باید تذکر بدهند تا سیستم اجرائی روی مدار صحیح بیاید. 
قائمی در واکنش به انتصاب مشاوری با عنوان «مشاور در طراحی رویدادها و ارتباطات اجتماعی» تاکید کرد: اینکه در شهرداری انتصاباتی رخ می‌دهد که در ساختار چنین پیش بینی نشده باشد، نیاز به دقت بیشتری دارد. وقتی می‌گویند مدیر فلان مجموعه بشو و می‌توانی سه مشاور داشته باشی، اما عنوانی برای آن مشاوره تعیین نکردند، احتمالا دست آن مدیر باز است که آن مشاوره را بگمارد یا خیر. 
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: اگر در ساختار عناوین مشاوره تعیین شده، طبیعتا مدیر نمی‌تواند خارج از چارچوب مشاوره‌ای داشته باشد.
قائمی تاکید کرد: آنچه که مشخص است، اکثر اعضا نسبت به این انتصابات در موضوعات مختلف و در حوزه‌های مختلف شهرداری تهران چه در مناطق و چه در ستاد و به ویژه در ستاد این تذکر را می‌دهند و امیدواریم حوزه اجرائی شهرداری با تدبیر شهردار تهران نسبت به موضوع حساسیت بیشتری نشان دهند و به آن توجه کنند تا خدای نکرده برداشت افسارگسیختگی در انتصابات نه برای اعضای شورا و نه برای مردم شهر پیش بیاید. 
او درباره جلساتی که با شهردار تهران در زمینه انتصابات برگزار شده است، اظهار کرد: دو جلسه برگزار شده است. در جلسه اول ایشان چارچوب‌های مدل عملکردی خود را توسط مشاورین ارائه و تشریح کردند. برخی از اعضای شورا نسبت به همان چارچوب‌ها نیز اشکال گرفتند که برخی از آن اشکالات هم وارد بود. 
عضو شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به برخی اشکالات مطرح شده گفت: برای مثال به عقیده من برای مجموعه‌ای که در درون آن افراد متخصص و تحصیلکرده کم نیستند، تحصیلات و سابقه را ملاک انتخاب قرار دهیم اینها شاخص‌های لازمی هستند، اما کافی نیستند.

آنچه که نسبت به آن مقداری غفلت شده از نظر من مقبولیت است. الان سطح بلوغ کارکنان شهرداری چه از نظر سطح تحصیلات و مرتبط بودن تحصیلات و چه از نظر تجربه کاری نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی متفاوت شده و ارتقا پیدا کرده است. 
او ادامه داد: طبیعتا درون مجموعه شهرداری افرادی هستند که واجد این شرط باشند. شرط سومی که نسبت به آن غفلت شده همین است و باید علاوه بر دو شرط تحصیلات و سابقه مقبولیت را نیز مد نظر قرار دهند، چرا که در این صورت بدنه کاملا با فرد همراه می‌شود و انرژی مضاعفی را برای انجام کار می‌گذارد. 
عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه ثروت اصلی سازمان‌ها نیروی انسانی آن‌ها است، گفت: اگر مجموعه یا بدنه اجرائی به هر دلیلی نخواهد همکاری کند و یا همکاری‌اش ضعیف باشد حتما در پیش برد اهداف موفقیت مطلوبی کسب نخواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا