همایش تکنوبلاک باعث آگاهی حوزههای بهرهبردار میشود/ استقبالشهرداری تهران از بلاکچین و رمزارزها
- علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران در حاشیه کنفرانس تکنوبلاک اظهار کرد که با توجه به اقبالی که شهرداری تهران در دو دههگذشته نسبت به تکنولوژیهای جدید داشته، اکنون از حوزه بلاکچین و رمزارزها نیز استقبال میکند.
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران در حاشیه کنفرانس تکنوبلاک اظهار کرد که با توجه به اقبالی که شهرداری تهران در دو دههگذشته نسبت به تکنولوژیهای جدید داشته، اکنون از حوزه بلاکچین و رمزارزها نیز استقبال میکند.
به گزارش اقتصاد آنلاین، کنفرانس تکنوبلاک که نخستین همایش بینالمللی در زمینه بلاکچین و رمزارزها بود، با حضور جمعی از صاحبنظران این حوزه از کشورهای ایران، روسیه و ترکیه، روز پنجشنبه تاریخ ۱۳ مرداد برگزار شد.
در این کنفرانس نمایندگان کشورهای ایران و روسیه در زمینه همکاری در حوزه بلاکچین و اقتصاد دیجیتال به توافقاتی نیز دست یافتند وهر دو طرف آینده این همکاری را بسیار امیدوارکننده ارزیابی کردند.
در حاشیه کنفرانس تکنوبلاک، مصاحبهای با مهندس علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران در خصوص این همایش انجام شد کهدر ادامه به آن میپردازیم.
مهندس قائمی در خصوص اثرات برگزاری همایشهایی مانند تکنوبلاک گفت: برگزاری همایشهایی از قبیل همایش تکنوبلاک، اولیناثری که دارد این است که حوزههای مختلف بهرهبردار را با آخرین دستاوردها آشنا میکند. به خصوص پدیدههای نوظهوری مثلبلاکچین، با زمینههای متعدد و متنوعی که در زمینه استفاده آن وجود دارد که هر چند فعلا باید مرحله بلوغ آنها طی شود، ولی طبیعتا اینفرصت برای مدیریت بخشهای مختلف ایجاد میشود که اگر زمینه استفاده وجود دارد، بتوانند به نحو مطلوب و مناسب در زمینه فعالیتخود از آن بهره ببرند.
این عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که با توجه به توسعه بلاکچین در کل دنیا، آیا به نظر شما میتوان از این صنعت درحوزه شهری کشور نیز استفاده کرد؟ اذعان داشت: هر پدیدهای که در ابتدای راه است، ممکن است در ابتدا به میزان قابل توجهیشناخته شده نباشد و نتوان به صورت صریح، مصداق استفاده آن را پیدا کرد. هر چند برخی از شهرهای دنیا به صورت پایلوت درزمینههای خاصی از این پدیده جدید استفاده کردهاند.
وی با ذکر مثالی در این خصوص گفت: به عنوان مثال، در شهر سئول، یک ارز دیجیتال مبتنی بر بلاکچین را معرفی کردهاند و مردمی کهاز خدمات شهری استفاده میکنند، پاداش خود را در قالب این کوین میگیرند و میتوانند از آن در زمینههای مختلف استفاده کنند. ماهم عملا این زمینه را داریم اما باید صبر کنیم تا هم دانش و هم تجارب عملی آن نهادینه شود تا با وجود محدودیتهایی که داریم، دچارسعی و خطا نشویم.
قائمی در پاسخ به این پرسش که تا کنون در حوزههایی مثل متاورس و رمزارز، بانکهای بزرگی ورود کردهاند. با توجه به اینکه شهرداریتهران به نوعی به بانک هم مرتبط میشود، به نظر شما آیا ورود نهادهای مالی میتواند عملی شود یا خیر؟ آیا شورای شهر نسبت به اینحوزه نگاه مثبتی دارد یا خیر؟ اظهار کرد:
پدیده کریپتوکارنسیها که مبتنی بر بلاکچین هستند، یکی از ویژگیهای آنها مساله خلق ثروت است. شهرداریهای کشور، مشترکا دردهه گذشته به تاسیس بانکی به نام بانک شهر اقدام کردهاند که هدف آن ایجاد زمینه ثروتافزایی برای حوزه مدیریت شهری بوده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طبیعتا هر زمینه جدیدی هم ایجاد شود، حتما از آن استقبال خواهد شد. به ویژه شورای شهر و شهرداریتهران با اقبالی که از خود در دو دهه گذشته در زمینه استفاده از تکنولوژیهای روز نشان داده، به نظر میرسد این زمینه همچنان وجوددارد، منتها این حوزهها در ابتدا باید مسیر بلوغ خود را طی کنند تا ما بتوانیم با اطمینان خاطر از این تکنولوژیها استفاده کنیم.