اخبار

انتقال محصولات فناوری شهرداری تهران به سایر شهرها سابقه دارد

خلاصه نوشته
  • علی اصغر قائمی اظهار داشت: صادرات محصولات شهرداری چه مقیاس ملی و چه جهانی باشد منعی ندارد و این مهم سابقه هم دارد.

علی اصغر قائمی اظهار داشت: صادرات محصولات شهرداری چه مقیاس ملی و چه جهانی باشد منعی ندارد و این مهم سابقه هم دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران به نقل از تهران آنلاین: علی‌اصغر قائمی؛ مدیرعامل اسبق سازمان فاوا و عضو شورای شهر ششم در واکنش به صادرات محصولات فناورانه شهرداری تهران به سایر کشورها در گفتگو با خبرنگار «تهران آنلاین» عنوان کرد: صاردات نرم‌افزار ۱۳۷ به تاشکند جمله بحث‌هایی بود که به عنوان تبصره ذیل ماده ۲ اساسنامه سازمان فناوری‌های نوین و نوآور شهر مورد بحث و بررسی قرار گرفت اما این سازمان حق ورود به موضوعات فناوری اطلاعات را ندارد.

او ادامه داد: اما اگر شهرداری بخواهد مثلا فناوری خاصی در حوزه آسفالت صادر کند و یا استحصال برق از پسماند را به کشورهای دیگر توسعه دهد می‌تواند به این بحث ورود پیدا کند.

قائمی با اشاره به سابقه سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ در تهران بیان کرد: ۱۳۷ شهرداری دی ماه سال ۸۴ تاسیس شد و در اواخر تابستان ۸۵ هم ۱۸۸۸ ایجاد شد. همان زمان این دو مدت‌ها در قالب دو سیستم نظارتی مردم انجام وظیفه کردند. سال ۹۳ به دلیل یکسانی عملکردها ادغامشان مطرح شد اما در لایه فنی این اتفاق رخ داد.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در حال حاضر دو مجموعه یکی شده است، افزود: البته ایرادی ندارد و اتفاق خاصی نیفتاده است.

او اضافه کرد: پاییز سال ۹۵ شهردار وقت دبی بازدیدی از این مجموعه‌ها داشت. آن زمان شهرداری تهران اولین مجموعه‌ای بود که چنین محصولی ارائه کرد که مورد استقبال سایر کلانشهرها از جمله اصفهان، تبریز، مشهد و… هم قرار گرفت. برخی شهرها از تجربه عملیاتی شهرداری تهران استفاده کردند و خودشان محصول مستقلی ارائه کردند که برخی از شهرها مانند بوشهر و شیراز از محصول تهران استفاده کردند.

مدیرعامل اسبق سازمان فاوا ادامه داد: ابزارهای این موضوع به شدت توسعه پیدا کرده و در حال حاضر محصولات نوینی برای آن ایجاد شده است ولی ما در سال ۱۴۰۱ هستیم و نه سال ۸۴، آن زمان این گونه محصولات کمتر بود ولی در حال حاضر توسعه انجام شده است.

او با اشاره به صادرات این نرم‌افزارها به سایر کشورها ابراز امیدواری کرد که پیشنهاد شهردار تاشکند محقق شود.

قائمی افزود: در اختیار‌گذاردن محصولات فناوری شهرداری تهران به سایر شهرها مسبوق به سابقه است و وجود داشته.  این اتفاق درحوزه نرم‌افزارهای شهرداری بوده البته در برخی مصادیق دیگر مانند طرح تفصیلی و حوزه شهرسازی هم سابقه داریم که انتقال الگو و معماری بوده نه محصول.

به گفته این عضو شورای شهر صادرات محصولات شهرداری چه مقیاس ملی و چه جهانی باشد منعی ندارد.

او در پایان تصریح کرد: اعضای شورای شهر موافق ورود این سازمان به حوزه صادرات و واردات که جنبه کارهای بازرگانی داشته باشد نیستند اما بنده معتقدم که این اتفاق اگر کنترل شده باشد منعی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا